2016. november 24., csütörtök

Nyuszi párna


Természetesen a Húsvétot jó messzire elkerülte ez a kis jószág. Puha, selymes, és nagyszerű rajra, akarom mondani vele aludni. Jelenleg még itt időzik nálam, de úgy néz ki, hogy rövidesen távoznia kell legalább 2 okból adódóan. Az első, hogy rettentő sok helyet foglal, mert szép méretes példány (44x44 cm plusz fülek). A másik ok, hogy félek rivalizálnának vele a nyuszijaim, ezért jobb a békesség. Harmadik ok, az hogy tudom, már nagyon várja valaki a nagy világban:)

2016. november 11., péntek

Sapkák, amiket még 2014-ben készítettem, de nem osztottam meg (Hello Kitty és a Minyonok/Minionok)


Még réges--régen egy messzi messzi galaxysban varrtam ezeket a sapkákat. 
Hello Kitty az örök klasszikus és a minyonok, akik szintén elmaradhatatlan elemei voltak az évnek, csatlakoztak a Fogatlan sárkány sapka csoporthoz, amiből nem is tudom mennyit készítettem. 
Hello Kitty limitált szériás volt, csak ez az egy készült belőle. Minyonból talán 3 készült, de valahogy ők sem kerültek fel a blogra. Bocsánat, hogy most a nem megszokott képi világot hozom, de ezekből valamiért csak ilyen képek maradtak fenn.
Hello Kitty sapka, Hello Kitty hat

Minion, Toothless hat collection/Minyon és Fogatlan sapi kollekció



Hello Kitty sapka/Hello kitty hat


Dübörög a pokemon-GO

Mit is lehetne varrni a mai időkben, mint pokemonos sapkát. Hideg is van, szezonja is van a pokemonoknak.

Én a magam részéről Bulbasaur párti voltam mindig is, ezért azt természetesen elkészítettem. Béléssel, mindennel. Mondjuk béléssel nekem már kicsi.

Nyilán Pikachu is bekerült a sapka felhozatalba. Azért ezen van még mit alakítani, mert nem tökéletes, ahogy Snorlax. Snorlaxhoz különösebb kötődésem nincs, tulajdonképpen a gymekben az egyik legerősebb, ezért készítettem el.


Bulbasaur sapka, hat
Pikachu sapka, hat 
Snorlax sapka, hat