2014. április 24., csütörtök

Ralph (Lauren) sárkány

plüss sárkány

A napokban új látogatónk van méghozzá nem is akárki. Ralph, Ralph Lauren a mi kis vendégünk. Egy hetet szándékszik eltölteni otthonunkban majd továbbáll, hogy barátkozzon az új lakóhelyével és várja a gazdája Botond érkezését (ez utóbbira néhány hónapot még várnia kell).

2014. április 15., kedd

Közvélemény-kutatás eredménye

A mini igény felmérő kutatásomból a csekély létszámú szavazó egyenlő arányban szavazta meg, hogy készítsek több fiús plüsst és még több babáknak szánt plüsst.
Ezért a következő egy hónapban ilyen jellegű játékokból próbálok majd többet csinálni, de természetesen azokat a képeket is folyamatosan töltöm fel, amelyek az eddigi kívánságok alapján éppen elkészülnek ( a napokban egy világoskék-sötétkék Eliot típusú sárkány várható).

2014. április 6., vasárnap

Fogtündér IV.

Fogtündér plüss
Újabb Fogtündérrel bővült a családi kör. Igaz csak 3 napra pihen meg nálunk, aztán megy is tovább, hogy a szájában lévő kis zsebbe helyezett kihullott fogacskákért reggelre már némi jutalmat hagyjon.

2014. április 4., péntek

Johann sárkány


Sárkány plüss

Johann egy jól táplált, viszonylag gyenge izomzatú sárkány fiú. Az egyenes farkú családfa ágat képviseli. Daisy a mini sárkány bátyja, ami a színbeli egyezésből teljesen világos, mondani sem kell. Habár Johann nem nagy híve a mozgásnak, utazni azért szeret, ezért az ország északnyugati csücskéig is akár elrepül, hogy kis gazdája karjaiba kerülhessen.

2014. április 2., szerda

Nyelefánt alias Nyál Elefánt

Elefánt szundikendő
Nyelefánt a pihe puha szundikendő, már nagyon várja Lilit a gazdáját, aki pár hónap és megszületik. Teljesen baba barát, gomb mentes, nincs lenyelhető része, az "L" betű és a belső fül selymes, domború körülötte a varrás. Ezeken kívül egy rövidebb és egy hosszabb szőrű anyagból készült, hogy változatos tapintása legyen:)
Használd egészséggel Lili:)